M41 in Nederland

Verantwoorde stedebouw

M41 verzorgt stedebouwkundige schetsen, uitwerkingen en ontwerpen. Bovendien toetst M41 gedurende het gehele ontwikkelingsproces de stedebouwkundige ontwerpen op haar ruimtelijke en financieel-economische haalbaarheid.

M41 ontwerpt in teamverband en geeft advies in het optimaal ontwerpen, waarbij synergie tussen ruimtelijke kwaliteit en financieel mangement centraal staat. Daarnaast levert M41 ook uw meerjarenbegrotingen of persepectief notaīs.

Grond- en vastgoedzaken

M41 begeleidt gemeentelijke grondbedrijven in de opzet van grond- en vastgoedexploitaties. M41 verzorgt ook de bewaking (projectcontrolling) en de jaarlijkse bijstellingen en/of herzieningen. M41 verzorgt maatwerk in de software voor de opzet en bewaking. M41 doet dat middels bestaande spreadsheetprogramma's of via diverse geautomatiseerde systemen.

Automatisering

M41 levert maatwerk voor de opzet en bewaking van grond- en vastgoedexploitaties. In vele gevallen kan een reeds beproefd automatiseringssysteem een oplossing bieden. In het bedrijfsleven is het vanzelfsprekend om te rapportteren over de financieel-economische stand in combinatie met de financiŽle administratie. Op dit moment zijn er slechts een aantal bedrijven op de markt die dit ook mogelijk maken voor gemeentelijke grondbedrijven. M41 maakt het mogelijk de budgetbewaking van de grondexploitatie per dag (geautomatiseerd) bij te werken. Tevens verzorgen wij voor u de begeleiding en implementatie ervan. M41 is de intermediair tussen het (proces/project) management en de automatiseerder.

Copyright|Disclaimer|Privacy statement|Website door InterXL